De omgeving van Chicago met 2021 U.S. Bowling Congress Women’s Championships

De 2021 U.S. Bowling Congress Women’s Championships worden gehouden in DuPage County, Illinois, die de terugkeer naar de regio Chicago voor het eerst markeert omdat 1935. Het evenement zal zijn. Mede georganiseerd door Stardust Bowl of Addison evenals het DuPage Convention & Visitors Bureau.

“Deelnemers hebben ons gevraagd om de dameskampioenschappen naar locaties in het hele land, vooral de Midwest, en we zullen dat in de komende Chelsea FC Thuisshirt vier jaar zullen voordoen,” zei USBC -directeur Chad Belgisch Voetbalelftal Thuisshirt Murphy. “Stardust Bowl begrijpt wat er nodig is om een ​​succesvol evenement te bieden en, samen met de DuPage CVB, zal gracieuze houdingen zijn wanneer de dameskampioenschappen het Chicago -gebied raken.”

Stardust Bowl heeft 84 rijstroken met het grootste bowlingcentrum in Illinois. In de afgelopen vijf Sao Paulo FC Thuisshirt jaar heeft de locatie veel nationale, intercollegiale evenals jeugdevenementen verwelkomd, waaronder de 2016 US Women’s Open en 2015 Junior Gold Championships. De USBC Women’s Championships 2021 zullen naar verwachting veel meer dan 32.000 concurrenten en bezoekers verwelkomen, wat resulteert in een geschat economisch effect van veel meer dan $ 20 miljoen.

“Sporttoerisme is geen trend, het is een markt van $ 9,45 miljard en het blijft groeien”, zegt Justin Roach, directeur van bedrijfsontwikkeling bij de DuPage CVB. “DuPage heeft een rijk sporttoerisme -materiaal dat is ontwikkeld op de gewoonte van het houden van historische kampioenschapsevenementen op locaties, waaronder de Oak Brook Polo Grounds en Medinah Country Club. Het USBC Women’s Championship 2021 in Stardust Bowl zal uiteindelijk nog een kenmerkende evenement zijn dat onze buurten blij zullen zijn om te hosten. ”

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.