Broncos allereerste NFL-team om AI te benutten bij Equip Field at Mile High

De Denver Broncos hebben de toepassing van Waittime onthuld, een synthetische inlichtingendienst die realtime inzichten biedt over ervaringen van fans, op Equip Field at Mile High at Mile High at Mile High at Mile High at Mile High at Mile High at Mile High at Mile High at Mile High at Mile High at Mile High .

De innovatie is geïnstalleerd bij Choose Stadium -ingangen en uitgangen om operators te helpen veel beter te begrijpen hoe gasten worden verwelkomd en de locatie verlaten. Met deze info kunnen de Broncos door gegevens ondersteunde beslissingen nemen met betrekking tot zowel capaciteiten als menigte administratie die zullen resulteren in een veel meer naadloze fanervaring.

De gepatenteerde innovatie van Waittime wordt gebruikt door huis entertainmentlocaties over de hele wereld, maar de Broncos zijn het allereerste NFL -team dat het benutten nadat het eerst was bestuurd op het NFL -ontwerp van 2021. Bij sommige poorten Yokohama F. Marinos Thuisshirt bij Equip Field op Mile High is Waittime samen met nieuwe ticketscangadgets en metaaldetectoren geïnstalleerd.

Russ Trainor, senior vice president van info -innovatie voor de Denver Broncos, zei:

Vroege WaitTime -gegevens geven aan dat bij Gates waar we nieuwere scangadgets en metaaldetectoren hebben, wachttijden om in het spel te komen korter zijn. Dit zijn het soort bevindingen dat we hopen te blijven verschijnen met Waittime, dus we kunnen de allerbeste en vele plezierige ervaringen voor onze fans bieden.

Het verheffen van de ventilatorervaring
Waittime at Equip Field at Mile High, aangedreven door Cisco Meraki Network evenals Intel Xeon schaalbare processors met ingebouwde AI-versnellers, maakt gebruik Ze passeren of wachten in de rij, terwijl ze de privacy van private fan behouden. Voor de Broncos zullen deze gegevens hen helpen veronderstellingen te valideren en operationele beslissingen te nemen op basis van nauwkeurige, bijgewerkte informatie.

Zachary Klima, CEO van Waittime, zei:

We zijn verheugd om Waittime naar de NFL te brengen met de Denver Broncos. Door echt precies te begrijpen hoe mensen binnenkomen en het stadion verlaten, kunnen het team niet alleen gegevens achter hun veronderstellingen plaatsen, ze zullen hen ook in staat stellen om strategisch operationele wijzigingen uit te voeren die fan -ervaringen game per game verbeteren en in echte tijd.

De Broncos betekenen om de WaitTime-innovatie te verbreden met extra poorten voor het NFL-seizoen 2022-2023 en een reeks andere stadionevenementen.

Shot of Waittime’s Synthetic Intelligence Software -applicatie in actie
Intel, het Intel -logo, evenals andere Intel -markeringen zijn handelsmerken van Intel Company of haar dochterondernemingen.

Over Waittime
WaitTime Patented Innovation biedt realtime informatie over crowddichtheid, webverkeer en beweging bij Major Home Entertainment en sportlocaties. Met zijn synthetische intelligentie biedt Waittime locaties, bezoekers Brighton & Hove Albion FC Thuisshirt en fans krijgen toegang tot informatie over drukte, sociale distanties, lijnlengte en lijnuitputting bij badkamers, concessies en productstandaards. Deze info verlicht de congestie van het publiek, wat resulteert in verbeterde bezoekersbeveiliging en locatie -efficiëntie. WaitTime werkt momenteel met een paar van de meest bekende locaties en grote sportteams ter wereld om hen te helpen bij het beheersen van de crowd science.

Hoofdfoto (top): Waittime’s realtime operations dashboard

Sports Location Company organiseert en levert ALSD International, het toonaangevende evenement van Kawasaki Frontale Thuisshirt EMEA voor de premium stoel- en gastvrijheidssector, met een focus op het optimaliseren van inkomsten met nieuwe builds, verbouwingen en service-uitbreidingen, namens de Association of High-End Suite Directors …

Het 2022-evenement zal een conferentie op hoog niveau functioneren, een tentoonstelling met toonaangevende producten en diensten, netwerkevenementen, evenals een reis achter de schermen van Tottenham Hotspur Stadium, gesponsord door Levy UK + Ierland.

#AalsDinternational – Europa’s toonaangevende evenement voor de premium stoel- en sporthostsector
#ALSD – Leid de afgelopen 30 jaar de premium stoelindustrie voor
#sportsvenuebusiness – Het toonaangevende platform voor industriële nieuws, weergaven en ontwikkelingen

Deel dit artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published.