Een mentale game -formule voor succes in sport

Ik geef mijn stagiairs vaak op de hoogte van de drie CS voor atletisch succes. Deze drie geheimen omvatten: (1) duidelijkheid, (2) vertrouwen, (3) concentratie …

Maar vandaag wil ik nog een “C” introduceren voor je succes in sport. Deze over het hoofd gezien mentale vaardigheid is een naaste neef voor vertrouwen en vertrouwen in je vaardigheden. Zonder dit ben je gedoemd te achterhalen.

De tip van vandaag gaat over toewijding. toewijding aan uw beslissingen bij het uitvoeren …

Ik weet zeker dat je de toewijding begrijpt waar ik het over heb. Gebrek aan toewijding of besluiteloosheid leidt tot slechte resultaten. hier slechts enkele voorbeelden:

-> Een golfspeler die zijn club herdert en niet vrij kan slingeren. Hij zwaait zo goed eenvoudig en trekt aan het schot.

-> Een honkbalspeler die niet op een plan op de plaat kan kiezen terwijl hij de beslissing van de derde honkcoach stilletjes verwerpt.

-> een tennisser die tussen twee schoten is gevangen; langs de lijn of kruisgerechtshof. Ze dumpt de bol in het net.

-> Een quarterback die het telefoongesprek van de coaches tweede wijdt en niet kan wijden aan het spel, wat resulteert in een beschadigd spel.

-> Een basketbalspeler die niet kan kiezen of hij de sfeer moet schieten of passeren en verliest de mogelijkheid om de open schot te maken.

Kun je bepalen met elk type van de bovenstaande scenario’s? Het komt dagelijks voor in de sport-wanneer atleten wishy-washy zijn en niet kunnen wijden aan een plan.

Het probleem: besluiteloosheid kan ervoor zorgen dat u net zo lang aarzelt dat u de open schot verliest. Bij taken op zichzelf, zoals dienen, kan het tweede raden van uw plan ertoe leiden dat u vertrouwen in uw prestaties ondermijnt.

Rory McIlroy bekende dat Duits Voetbalelftal Thuisshirt hij toewijding aan de milieuvriendlies verloor tijdens zijn laatste ronde blunders bij de Masters. “Ik was een soort van de tweede reuzenlijnen en het tweede aan het tweede aan het wegen van mijn snelheid, evenals op deze milieuvriendjes, kun je dat niet doen.”

Ik heb onlangs gesproken met een NHL -scheidsrechter die aarzelde met zijn telefoontjes op het ijs. Justin was zijn oproepen tweede, wat leidde tot een gebrek aan inzet en besluiteloosheid over toekomstige oproepen.

Justin maakte zich zorgen over wat andere ambtenaren geloofden over zijn telefoontje. Heb ik de juiste beslissing genomen, zou hij nadenken?

Wat begon zijn besluiteloosheid op het ijs? Zelftwijfel trok zijn zelfvertrouwen aan. Een gebrek aan vertrouwen ertoe bracht hem ertoe te aarzelen te aarzelen met zijn functionaris.

Als u geen vertrouwen hebt in uw vermogen om uit te voeren, is het moeilijker om snelle split-tweede-decisies te maken die u moet nemen of toegewijd bent aan uw beslissingen.

De sleutel is dus een vast niveau van vertrouwen ontwikkelen en ontdekken om uw beslissingen niet te geleiden….

Op het moment dat een beslag ‘denkt’ als het een geweldige toonhoogte is, is de bol voorbij hem. In deze situatie moet je reageren en je talenten in staat stellen het over te nemen.

Hier is de formule voor succes:

** Vertrouwen in mogelijkheden -> Betrokkenheid bij beslissingen -> Vertrouwen in vaardigheden **

Als u lid bent van PeakSports Network, kunt u naar mijn coachingsessie luisteren met Justin, een NHL -scheidsrechter. Ik coach Justin op de precies hoe hij vertrouwen kan herwinnen-en zelftwijfel moet beheren-zodat hij meer definitief kan zijn met zijn prestaties:

PeakSports Network: 1-op-1 coachingsessie met Justin

Tot 30 april, ontvang een gratis coachingsessie van 20 minuten met mezelf toen je uiteindelijk lid werd van mijn internet-mentale trainingsprogramma. indicatie hier:

Online mentaal trainingsprogramma lidmaatschap

Je mentale coach,

Dr. Patrick Cohn

P.S. We hebben zeven jaar nodig om mijn op het internet-mentale trainingsprogramma op te vullen met tips voor het vergroten van vertrouwen. Ik heb de kosten van een nieuw lidmaatschap niet verhoogd – tot nu toe …

Vanaf 1 mei 2011 zal de kosten van een lidmaatschap van een jaar stimuleren vanwege het aantal artikelen voor sportpsychologie, interviews, e-book, video’s en tips die we op de site hebben. stap nu in:

PeakSports Network One-Year-lidmaatschap

Verhoog je zelfvertrouwen met mentale spelcoaching!

Master Mental Game Coach, Dr. Patrick Cohn, kan u of uw atleet (en), 12 jaar en op, helpen, mentale spelproblemen overwinnen met persoonlijke coaching.

U kunt samenwerken met Dr. Patrick Cohn zelf in Orlando, Florida of via Skype, FaceTime of telefoon. Telefoon Call ons gratis op 888-742-7225 of neem contact met ons Engels Voetbalelftal Thuisshirt op voor meer informatie over de verschillende coachingprogramma’s die we aanbieden!

Wat zeggen onze stagiairs?
“WAUW!!! Wat een week had ik. Ik was in staat om met een vertrouwen te presteren dat mijn stijl in staat stelde om door te stralen – niet meer de Kameroens Voetbalelftal Thuisshirt arena binnen te komen en die “hert in de koplampen” look of gevoel te houden. Ik stopte met het evalueren van mezelf terwijl ik optrad, en ik verliet de arena echt nadat mijn patronen het gevoel hadden dat ik veel plezier had meegemaakt. Zeg zo heel erg bedankt. ”
~ Julia Dreyer, National Champion Equestrian

Voor alle atleten-Ontdek zelfverzekerde technieken!

D Je hebt een ongunstig zelfbeeld van jezelf als een atleet die het vertrouwen onderdrukt?

Het maakt niet uit dat je positief probeert te zijn, ben je niet in staat om de zoektocht te schuddennullnull

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.