ESPN Broad World of Sports Complex voor 2021 US Youth Soccer National Events

De US Youth Soccer National League zal vier nationale evenementen hebben als onderdeel van de aankomende National League P.R.O. Seizoen op weg naar de ESPN Broad World of Sports Complex in Walt Disney World Resort in de buurt van Orlando, Florida.

Het complex zal veel meer dan 200 Elite Young Boys and Girls-teams organiseren in de 15U-19U-leeftijdsgroepen, omdat de teams in december concurreren in vroege seizoenswedstrijden:

15U-17U Boys: Decemeber 3-5 (3 wedstrijden per team)

18U-19U Boys: 4-6 december (3 wedstrijden per team)

15U-17U Girls: 10-12 december (3 wedstrijden per team)

18U-19U Girls: 11-13 december (3 wedstrijden per team)

“We zijn verheugd om het opmerkelijke team van US Youth Soccer te verwelkomen in ESPN’s WWOS, als honderden van de beste jonge jongens- en meisjesvoetbalteams uit Racing Club de Avellaneda Thuisshirt de Verenigde Staten in de 15U tot en met 19u -leeftijden strijden om het beste om zich te kwalificeren voor het Amerikaanse jeugdvoetbal Nationale kampioenschappen, ‘zei Jason Siegel, president en chief executive officer van de Greater Orlando Sports Commission. “We weten dat de deelnemende en naar coaches, atleten en hun families een extreem positieve ervaring zullen hebben.”

Meer dekking hier

Klik hier voor veel meer berichtgeving over jeugdsporten in SportStravel.

Na in december drie wedstrijden per stuk te hebben gespeeld, speelt elk team op een veel meer National League P.R.O. evenement. De helft van de 15U-19U Young Boys and Girls-teams heeft hun tweede evenement van 5-7 februari in het Premier Sports Complex in Lakewood Ranch, Florida, of het toernooi Sportsplex in Tampa Bay. De andere helft van de teams speelt 12-14 maart of 19-21 maart in het Legacy Sports USA Complex in Mesa, Arizona.

“We zijn erg blij om samen te werken met ESPN Broad World of Sports Complex-een van de belangrijkste locaties Sevilla FC Thuisshirt voor amateursporten in de natie-om alle 15U-19U-teams te organiseren bij Gremio Thuisshirt het aftrappen van hun National League P.R.O. Seizoen, ”zei Chris Webb, directeur operaties en evenementenbeheer voor Amerikaans jeugdvoetbal. “We twijfelen er niet aan dat deze setting een geweldige sfeer zal bieden voor de concurrentie op hoog niveau, en alle aanwezigen zullen memorabele ervaringen hebben om het evenement weg te nemen.”

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.