Maryville University om Center for Esports Space

Maryville University te herontwikkelen, zal het Woods Mill Center in St. Louis herontwikkelen met het oog River Plate Thuisshirt op een esports -arena als onderdeel van de evolutie van het pand.

Het projectvoorstel omvat een multifunctionele opleiding, atletiek en eSports -locatie voor 3.000 mensen. Een aparte residentiezaal zal 400 studenten huisvesten en 6000 vierkante voet voor winkelruimte bieden.

gerelateerde verhalen

BLAST CS: GO 2023 Major op weg naar Liverpool FC Thuisshirt Parijs

Generation Esports, Playfly esports die kansen op middelbare scholen uitbreiden

NFL -teams met enthousiaste gaming om dinsdagavond gamen te maken

Voor een kleine stad, rugby als economische ontwikkeling

DP World Tour lanceert Etour -competitie

“Onze toewijding aan state-of-the-art atletische en academische faciliteiten vereist een innovatieve benadering van uitbreiding,” zei Maryville-president Mark Lombardi. “Onze viervoudige nationale kampioen Esports-teams staan ​​over de hele wereld bekend om hun dominantie in de sport. De arena biedt lokale fans de mogelijkheid om eSports -wedstrijden te bekijken, evenals voor onze basketbal-, worstel- en volleybalteams. ”

Meerdere commerciële winkelruimtes, openluchtpleinen en fiets- en voetgangerspaden maken deel uit van het ontwerp. De school werkt actief samen met stadsambtenaren en verkeersingenieurs om de verkeersstroom van de buurt te verbeteren en tegelijkertijd het straatbeeld en de infrastructuur te verbeteren.

“Het project geeft een nieuw leven aan een kritische hoek die revitalisering nodig heeft,” zei Rusty Keeley, Chief Executive Officer van Keeley Companies, die samenwerkt met Maryville FC Porto Thuisshirt en Keat Properties aan het project. “Deze ontwikkeling biedt Maryville de innovatieve ruimtes van wereldklasse die het verdient als een van de snelst groeiende leerinstellingen in het land.”

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.