Mexico om 2023 Beach Volleyball Wereldkampioenschappen

te houden, de Worldwide Volleyball Federation (FIVB) en de volleybalwereld hebben onthuld dat Mexico het greep zal zijn van de heren van volgend jaar, evenals dames Beach Volleyball Wereldkampioenschappen, de allereerste keer Het land heeft het evenement gehouden.

FIVB en volleybalwereld verwachten dat het Tunesisch Voetbalelftal Thuisshirt locatie in verschillende steden in de tweede helft van 2023 zal nemen, met datums en locaties die op een later tijdstip worden onthuld. Het wordt de 14e editie van de Beach Volleyball Wereldkampioenschappen, gezien het inaugurele evenement in 1997.

gerelateerde verhalen

Legends Event Center genaamd House to Houston Skyline BCS Volleyball Club

Mexico om 2023 Wereldkampioenschappen Beach Volleyball te houden

AAU brengt ‘s werelds grootste volleybalwedstrijd naar Orlando

Community allereerste kampioen centrum hernoemt seizoensgebonden arena

Avca kondigt Huntsville aan als herfst collegiale strandkampioenschappen gastheer

“Mexico is een van de sterkste partners voor de volleybalwereld evenals de FIVB en we zijn extreem gemotiveerd door de langdurige visie op het sportleiderschap van het land SC Braga Thuisshirt en hun streven om veel meer evenementen naar het land te brengen met de land Volgende Beach Volleyball Wereldkampioenschappen in 2023 evenals daarbuiten, ”verklaarde Finn Taylor, CEO van Volleyball World.

Volleybal groeit in populariteit in Mexico, terwijl het FC Tokyo Thuisshirt land assisteerde dit jaar de Inaugural Volleyball World Beach Pro Tour introduceerde door de openingsmoeilijkheid in Tlaxcala te houden, evenals de allereerste elite 16 -fase in Rosarito.

Mexico sportpriester Ana Guevara, de Olympische 400-meter zilveren medaillewinnaar van 2004, voegde eraan toe: “Het is een eer voor ons land om het ideaal goedgekeurd te worden om het Wereldkampioenschap 2023 te houden en om een gezamenlijke langdurige methode te vestigen Voor de vooruitgang van de Mexicaanse sport, hand in hand met FIVB en volleybalwereld. ”

“Dit evenement zal de basis voor nieuwe generaties atleten absoluut verbeteren en zullen dienen als een bron van motivatie om sport een hulpmiddel te maken voor de vooruitgang van ons land.”

Bovendien verklaarde FIVB-president Ary Graça dat het bestuursorgaan de ondersteuning van de strandvolleybalteams van Mexico zou bieden in de aanloop naar de wereldkampioenschappen van volgend jaar.

“We erkennen en waarderen ook het sterke partnerschap dat we hebben met de Mexicaanse volleybalfederatie en de visie van priester Guevara om sport te vestigen, met name strandvolleybal, in het land,” zei Graça.

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.