ALSD International, het toonaangevende premium stoelevenement van Europa, gaat naar Croke Park

ALSD International – de hoofdconferentie en tentoonstelling van Europa voor de premium stoelmarkt – komt naar Croke Park, het derde grootste stadion van Europa, in de prachtige stad Dublin , Ierland, op 28 en 29 oktober.

Alle aspecten van deze dynamische niche, van architectuur en Kashima Antlers Thuisshirt ontwerp, tot VIP-toegang, innovatieve technologie, producten, opties en fit-outs worden ontleed en besproken door verschillende experts op het gebied van hoog kaliber op de tweede editie van dit toonaangevende evenement.

Voor 2019 zullen aanwezigen profiteren van een gedetailleerd conferentieprogramma, waarin ze inzichten zullen horen van een reeks leiders van de sector, evenals van technische excursies en netwerkevenementen in Aviva Stadium, het huis van 50.000 zitplaatsen van de Football Association of Ierland (FAI) en Irish Rugby Football Union (IRFU), en Croke Park Stadium, het 82.300-zitplaatsen huis van de Gaelic Athletic Association (GAA), met een excursie van de 9.000 zitplaat de werken.

Met een capaciteit van 82.300 is Croke Park niet alleen de grootste sportarena op het eiland Ierland, maar ook het op twee na grootste stadion in Europa, het beschikt ook over conferentie- en evenementenfaciliteiten van wereldklasse, allemaal gerund door de bekroonde Croke Park-vergaderingen & Evenemententeam

Het inaugurele ALSD International-evenement werd afgelopen oktober in Londen gehouden en was een daverend succes, met ongeveer 251 geregistreerde aanwezigen, 60+ Rangers FC Thuisshirt sprekers op hoog niveau, 30+ toonaangevende exposanten en sponsors en een gedetailleerd conferentieprogramma. Bovendien namen ongeveer 120 aanwezigen deel aan excursies achter de schermen en netwerkevenementen in Wembley Stadium, de SSE Arena Wembley en Fulham FC’s Craven Cottage.

De aanwezige afgevaardigden op hoog niveau waren opgenomen als Roma, AC Milan, Arena Riga, Chelsea FC, Saku Arena, D.Live, Tottenham Hotspur FC, Van Wagner Sports & Entertainment, Red Bull Racing, Jacksonville Jaguars, Manchester City FC, Manchester United FC, Real Madrid, Tauron Arena, The O2 Praag, Stockholm Live, Barclaycard Arena Hamburg, Scottish Event Campus, AFL Architects, The Sports Consultancy, Connacht Rugby, SportsDigita, Madison Square Garden en Valhalla Tickets.

60+ marktleiders leverden nuttige inzichten en gedeelde belangrijke lessen op ALSD International 2018. Klik op de afbeelding hierboven om te genieten van deze paneelsessie

Over ALSD International 2018 gesproken, zei Tom McCann, hoofd van Premium Sales, Service & Operations in Arsenal Football Club / Emirates Stadium,:

Bij ALSD International was er een bijzonder goede mix van Amerikaanse, Britse en Europese inbreng, met geweldige inhoud en casestudy’s, zonder een gevoel van ‘de VS doet het het beste’. Het was echt goed gepositioneerd en ik kijk uit naar de volgende editie in Dublin in oktober.

Brian Mahony, hoofd van commerciële en marketing bij Connacht Rugby, die zelf een gloednieuw stadionproject Zwitsers Thuisshirt met 12.000 zitplaatsen in de Offing heeft, zei:

We vonden de ALSD International Conference uitzonderlijk informatief en relevant voor Connacht Rugby. Luisteren naar enkele van de wereldwijde leiders in premium zitplaatsen presenteren hun ervaringen, netwerken met alle internationale aanwezigen en de excursies achter de schermen van Wembley Stadium, de SSE Arena Wembley en Craven Cottage, hebben allemaal bijgedragen aan een zeer positieve ervaring.

Russell Cox, Senior Service Development Manager bij Goodwood, zei:

Ik wilde persoonlijk een substantiële bedankje zeggen. De ALSD -conferentie was geweldig en je hebt zeker iets heel speciaals gemaakt voor de inaugurele Britse conferentie. Ik hoop dat het nu een jaarlijks evenement wordt …!

Het gedetailleerde conferentieprogramma bevatte een uitstekende line -up van de hogere kaliber -industrie -executives van entiteiten, waaronder de FA Group, Real Betis Balompie, Ahoy Rotterdam, Johan CruiJff Arena, Edgbaston/Warwickshire CCC, Croke Park/The GAA, Staples Center, AG, IMG, Maple Leaf Sports & Plezier Partnership, The O2 London, SCAU, HOK, KSS, Ashton Gate Stadium/Bristol Sport, Elevate Sports Ventures, San Francisco 49ers, Bluerock Sports & Entertainment en de Rugby League World Cup 2021.

Al Guido, president van de San Francisco 49ers en CEO van Elevate Sports Ventures, gaf de openingskeynote op ALSD International 2018 in Londen

De Exhibition Hall toonde de meest huidige innovaties, oplossingen, producten en technologieën, van dergelijke 3D digitale locatie/mobiele media -inhoud, camatische zitplaatsen, cederverpakkingen, IHS Global Alliance, Ironhide Seating Solutions, EcoProd/Urimat, Ferco Seating, Verteda , Soccerlease, Fund Raisers Sports, Levy Restaurants, Portview Fit-Out, Recreational Systems Europe, Restaurant Design Associates en Smart Buffet Ware.

Vanuit het standpunt van een exposerend bedrijf zei Steven Lowing, Service Development Manager bij Verteda Ltd:

Geweldig om oude en nieuwe gezichten te zien bij ALSD International. Zeer interessante sprekers en discussies die plaatsvinden rond het veranderende landscnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.