Grand Rapids met 2019 U.S. Rowing Masters National Championships

U.S. Rowing heeft onthuld dat de 2019 U.S. Rowing Masters National Championships worden gehouden in Riverside Park in Grand Rapids, Michigan. Grand Rapids hield het evenement voor het laatst in 2014, het allereerste nationale roeimotor in Michigan. In samenwerking met de West Michigan Sports Commission en de West Michigan Rivers Sports Association, zal het evenement locatie van 15-18 augustus 2019 innemen.

“ONS. Rowing is verheugd om in 2019 terug te gaan naar Grand Rapids, ”verklaarde de Amerikaanse roeipeo Patrick McNerney. “In 2014 bood Grand Rapids een fantastische ervaring voor onze Masters -atleten, zowel op zowel als buiten het water, als we kijken vooruit naar het werken met de West Michigan Sports Compensation en West Michigan River Sports Association in het produceren van een Even veel beter evenement dit komende jaar. Palmeiras Thuisshirt

In 2019 worden zowel talloze concurrenten als toeschouwers verwacht in Grand Rapids gedurende de vier dagen van de concurrentie, waardoor een geschat economisch effect van meer dan $ 2 miljoen voor de regio biedt. In Riverside Park, het grootste stadspark van Grand Rapids, zullen zowel gasten als toeschouwers 250 hectare bosrijk landschap, paden en uitzicht op de Grand River kunnen ervaren. De renbaan bevindt zich drie mijl van het centrum van het centrum, huis tot restaurants, brouwerijen en winkelen.

“Het is een voorrecht om opnieuw de Amerikaanse Rowing Masters National Championships te houden na ons succesvolle evenement in 2014,” zei Mike Guswiler, Club America Thuisshirt president van de West Michigan Sports Commission. “We waarderen ons sterke partnerschap met U.S. Rowing, en we zijn enthousiast om opnieuw het prachtige bezit van Grand Rapids van de Grand River in dit prestigieuze evenement te laten zien dat de allerbeste FC Porto Thuisshirt roeiers uit het hele land trekt.”

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.