Ideeën voor mentale game om Performance Performance Slumps

te krijgen, begrijpen de ups en downs van uw prestaties

Hoe kom je van malaise af?

Als je een paar slechte games of uitvoeringen hebt gehad, verwacht je dan dat dat patroon doorgaat?

Dit is wat ik veel zie … het begint met een slecht spel …

Je zelfvertrouwen is een beetje geraakt … je begint je vermogen in twijfel te trekken vanwege een slechte prestatie …

Je begint te spelen “niet te verliezen” in plaats van “spelen om te winnen”, evenals je over nadenken over elk element van je spel …

Je gaat bladeren voor methoden om de slechte prestatiecyclus te breken, maar deze gaat toch door.

Alle atleten gaan gedurende hun hele carrière met prestatiedips – je kunt niet 100% van de tijd ‘aan’ zijn.

Ten eerste praten veel atleten zelf in zakken door hun prestaties te labelen die een “inzinking” dompelen die de effecten ervan intensiveert.

De allereerste stap om uit een malaise te komen, is stoppen met jezelf te vertellen dat je in een malaise zit.

Door de ups en downs te begrijpen die inherent zijn aan prestaties, kunt u die perfectionistische vereisten en verwachtingen loslaten.

De Columbus Blue Jackets hebben een ruw begin van hun NHL -seizoen 2014, ondanks het bereiken van de play -offs vorig jaar.

Tijdens de allereerste 23 wedstrijden van de campagne 2014-15 hebben de Blue Jackets het slechtste record in de NHL.

De Blue Jackets bevinden zich midden in een winless rek van zes wedstrijden, waarin ze twee keer zijn buitengesloten.

Columbus hoofdinstructeur Nick Foligno vindt dat zijn team hun speelstijl heeft aangepast tijdens hun prestatiedip.

Foligno gelooft dat zijn team hun spel op het ijs te veel nadenkt en probeert de beste kans te vinden om te scoren, in plaats van alleen maar schoten te maken.

Foligno: “Als het goed gaat, gaat de puck op het net. Iedereen is crashen, pucks stuiteren van je af en er zijn pucks die open zijn en je op de een of andere manier gewoon inslaat. Ideaal, we proberen nu een extra spel, omdat we niet positief zijn om de puck op het net te krijgen . ”

Vanwege hoe zijn team precies hun win-less rek bekijkt, voelt Foligno dat zijn team de verkeerde mindset heeft, die intensiveert wanneer ze een fout maken of achterna zitten in een spel.

Foligno: “Het lijkt erop dat we niet voldoende vertrouwen hebben. Het lijkt stom, maar het is het soort dat ik het meest opvalt. Als we worden gescoord, is het alsof we gewoon leeglopen. Het is een mentale weerbaarheid die we vereisen, net zo goed als we het nu niet ideaal hebben. ”

Probeer deze ideeën om te herstellen van een drop-off in prestaties:

Tip #1: Elke game is een nieuwe kans op succes. Een “malaise” is een focus op games die al zijn verstreken. Wanneer u zich op het verleden concentreert, is uw verwachting dat dingen hetzelfde blijven, wat een over-generalisatie wordt genoemd.

Tip#2: Speel naar je sterke punten en voorkom het proberen en proberen het beste spel te vinden. Proberen ook veel te doen of het beste te zijn, interfereert het beste met de natuurlijke stroom van je spel en stelt je niet in staat om van te vertrouwen in wat je oefent.

Succesvolle atleten hebben ontdekt om van angst, perfectionisme, en met vertrouwen af ​​te komen!

We hebben het Fearless Athlete -werkboek en het CD -programma geproduceerd om u te helpen dit te doen.

Verhoog je zelfrespect met mentale game-coaching!

Master Mental Game Coach, Dr. Patrick Cohn, kan u of Rangers FC Thuisshirt uw atleet (s), leeftijd 12 jaar en in de leeftijd van mentale game -problemen met persoonlijke coaching helpen.

U kunt samenwerken met Dr. Patrick Cohn zelf in Orlando, Florida of door middel van Skype, FaceTime of telefoon. Telefoon Call ons tol gratis op 888-742-7225 of neem contact met ons op voor veel meer informatie over de verschillende coachingprogramma’s die we aanbieden!

Wat zeggen onze stagiairs?
“WAUW!!! Wat een week had ik. Ik was in staat om te doen met een vertrouwen dat mijn stijl in staat stelde om door te stralen – niet veel meer de arena binnenkomen die die “hert in de koplampen” look of gevoel hielden. Ik stopte met het evalueren van mezelf terwijl ik optrad, en ik verliet de arena echt nadat mijn patronen het gevoel hadden dat ik veel plezier had meegemaakt. Zeg zo heel erg bedankt. ”
~ Julia Dreyer, National Champion Equestrian

Voor alle atleten-Ontdek zelfverzekerde technieken!

D Je hebt een ongunstig zelfbeeld van jezelf als een atleet die het vertrouwen onderdrukt?

Het maakt niet uit dat je positief probeert te zijn, ben je niet in staat om de vraag te schudden die je hoofd in je hoofd snelt wanneer FC Porto Thuisshirt je je concurrentie opmaakt?

Heb je jezelf geïdentificeerd als een verliezer, slecht dichterbij of middelmatige atleet en deze labels houden je vast in een sleur van zelfmedelijden en besluiteloosheid?

Als je op inderdaad op enig type van deze vragen hebt gereageerd, inspecteer dan de positieve atleet!

De positieve atleet-CD en het werkboekprogramma Stade Rennais FC Thuisshirt is een 14-daags plan voor het grootste zelfvertrouwen. Dit programma is perfect voor elk type atleet of instructeur die bewezen betrouwbare methoden wil vinden die gegarandeerd een aanzienlijk zelfrespect zullen ontwikkelen en de sportprestaties verbeteren.

Leer veel meer over een van onze veel prominente CD P.nullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.