Aichi’s Toyota Stadium installeert LED -toonhoogteverlichting met behulp van Robotics

Signify heeft zijn verbonden verlichtingssysteem geïnstalleerd met sporten in Toyota Stadium in Aichi, waardoor het het eerste buitenstadion in Japan is Olympique Marseille Thuisshirt om verbonden LED -pitchverlichting te installeren in combinatie met high -performance philips arenavision LED’s.

Uniek in het project was het gebruik van robotmeting bij het installeren van het verbonden verlichtingssysteem; Onderdeel van de innovatieve innovatieve inbedrijfstellingsmethode van Signify. Het helpt de installatietijd te verkorten en verbetert de nauwkeurigheid aanzienlijk in vergelijking met conventionele meetmethoden.

Richt op schijnwerpers, horizontale verlichtingsverlichting, kleurtemperatuur en rendering zijn slechts enkele van de componenten die op de proef zijn gesteld. Het totale servicepakket geïnstalleerd in het eerste LED Outdoor Stadium van Japan omvat software-gebaseerd verlichtingsontwerp, 3D-visualisatie en video-richten.

Reeds in werking in verschillende stadions over de hele wereld, het innovatieve LED -verlichtingssysteem van Signify biedt een meeslepende bowl -verlichtingservaring door kleurveranderingsveranderingen perfect te integreren naast huis entertainmentverlichting bewegende kleurvlekken.

De nieuwe verlichting voldoet aan de stringente uitzendnormen voor flikkeringsvrije ultra-HD 4K-televisie en zeer slow-motion actie herhalingen, mensen thuis kunnen duidelijk elk detail en emotie op het veld zien. Stadions die al gebruiken interact sporten omvatten Atlético Madrid’s Wanda Metropolitano en het Allianz Stadium van Juventus.

Stadions die al gebruiken interact sporten omvatten Atlético Madrid’s Wanda Metropolitano (hierboven) en Juventus ‘Allianz Stadium (hieronder)

Toyota Stadium heeft zijn toonhoogte overstromingen opgewaardeerd met 554 energie-efficiënte LED-verlichtingsarmaturen over het stadion van 45.000 zitplaatsen. Het maakt gebruik van interact Software voor sportverlichtingbeheer om Philips Arenavision LED -veld van Play (Pitch) -verlichting te besturen en te beheren. Het combineert zeven verschillende lichtverdelingskwaliteiten die het mogelijk maken om verlichting te ontwerpen die het meest geschikt is voor de actie van elke speler.

Over Toyota Stadium

Toyota Stadium van Aichi Sports Commission is een intrekbaar daksysteemstadion van 45.000 zitplaatsen in Toyota, Aichi Prefecture, Japan. Het werd gebouwd in 2001 en wordt meestal gebruikt als thuisbus voor de J1 League Club Nagoya Grampus. Het Urawa Red Diamonds Thuisshirt wordt ook gebruikt Leicester City Thuisshirt door Toyota Verblitz, een rugby -vakbondsteam in de topcompetitie.

Het daksysteem van het stadion is duidelijk dat het veel als een accordeon vouwt, maar het is nooit gesloten vanwege 2015 vanwege de extra kosten voor onderhoud.

Toyota Stadium was een van de locaties voor de FIFA Club World Cup (voorheen de Toyota Cup). Het stadion is ook een van de locaties voor Rugby World Cup 2019, dat de eerste Rugby Wereldbeker zal zijn die in Azië wordt gehouden.

Afbeelding, hoffelijkheid: betekenen

#Sportsvenuebusiness – Het toonaangevende platform voor industriële nieuws, weergaven en ontwikkelingen

Deel dit artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published.