MLB 2017 Home Run Derby

We zijn niet ideaal in het midden van de zomer sportkalender terwijl Major League Baseball hun seizoen pauzeert voor all-star festiviteiten. De Home Run Derby begint vanavond om 20.00 uur EST in Marlins Park op TBS. De all-star game tussen de NL en AL wordt de volgende avond gespeeld.
Gokkansen
We gaan de kansen vergelijken om de Derby te winnen tussen onze twee top Duits Voetbalelftal Thuisshirt sportboeken, betonline.ag (volledige recensie) en bovada.lv (volledige beoordeling).
Betonline

Bovada

Giancarlo Stanton is het krijt over veel sportboeken, maar de prijs is een beetje beter in Bovada (+200) in vergelijking met Betonline (+170). Aaron Judge is ideaal achter hem. De rookie slugger van de Yankee leidt alle honkbal met 30 homers. Net als Stanton is hij een betere deal bij Bovada (+200) in vergelijking met Betonline (+175).
Rookie Cody Bellinger van Dodgers zal proberen Stanton te geven en een run voor hun geld te beoordelen. Hij is geprijsd op +650 op beide goksites en hoewel hij de afgelopen weken is afgekoeld – staat hij nog steeds in het top van het thuisrun -totaal met 25 homers.
Mike Moustakas wordt niet zo veel gepraat als hij zou kunnen verdienen. De beste prijs voor de derde honkman van de Royals Wolverhampton Wanderers Thuisshirt is +1600 bij Betonline. Hij is vastgebonden met Cody Bellinger voor 25 homers in het seizoen. Hij staat in brand dat in de All-Star-pauze met de Home Run Ball komt. In de laatste negen wedstrijden heeft hij zes homers geraakt.

Joseph Falchetti-hoofdredacteur / sportschrijver en analist
Joe is de auteur van de blog, veel picks en de meeste uitstekende sport- en casino -inhoud op SafestBettingsites. Hij is op Forbes.com opgemerkt als gaming -analist, en Nederlands Voetbalelftal Thuisshirt zijn artikelen zijn verbonden door grotere publicaties, zoals de New York Times.
@SBS_Authority
joe@safestbettingsites.com
Joseph Falchetti Bio

Deel het met je vrienden:

Tags: gokken
Futures
Home Run Derby
Marlins Park
MLB
MLB All-Star Game

Vorige post
Mayweather en McGregor: Het is eindelijk aan! Joseph Falchetti | 16 juni 2017

Volgende post
Game of Thrones seizoen 7 weddenschap Joseph Falchetti | 11 juli 2017

Word lid van 1.000+ sport -gokkers die de nieuwsbrief van onze experts ontvangen en nooit een winnende sportkeuze missen!
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Wekelijks gemaild, afmelden met een enkele klik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.