Internationale Federatie Rebrands als World Lacrosse

De International Federation for Lacrosse heeft een rebrand voor Wereldlacrosse aangekondigd, samen met een nieuw logo voor de organisatie die minder dan zes maanden geleden voorlopige erkenning van het Internationaal Olympisch Comité ontving. Bovendien kondigde de Federatie aan dat het zijn internationale hoofdkantoor in Colorado Springs, Colorado plaatste.

De voormalige internationale lacrosse -federatie zocht de nieuwe naam om het momentum voort te zetten dat de sport ervaart, zei de wereld van de wereld lacrosse -president Sue Redfern. De Federatie heeft 62 leden van de nationale bestuursorganen en het lidmaatschap heeft veel meer dan verdrievoudigd vanwege 2000.

“Komt slechts enkele maanden nadat hij door het IOC is geëerd met voorlopige erkenning, de introductie van ons nieuwe merkplatform is nog een essentiële mijlpaal voor onze organisatie,” zei Redfern. “Bij de introductie van onze Nieuwe World Lacrosse -naam, Logo en merkelementen, hebben we geprobeerd de vele verschillende kenmerken vast te leggen die lacrosse speciaal maken – de rijke erfgoed en tradities van ons spel; de opwinding en energie van lacrosse; zijn groeiende, wereldwijde aantrekkingskracht; en de duidelijke geest van kameraadschap gedeeld door lacrosse -enthousiastelingen over de hele wereld.

Uitvoerend directeur Jim Scherr, Montpellier HSC Thuisshirt de voormalige CEO van het Amerikaanse Olympisch Comité, zei dat de organisatie in weken nog meer details zal vrijgeven over de nieuwe merkidentiteit. “De toekomst voor lacrosse is nog nooit zo helderder geweest en onze nieuwe naam, het logo en het merkplatform zijn ontwikkeld om de geest van optimisme en opwinding vast te leggen die onze sport doordringt,” zei Scherr. “De aankondiging van vandaag is nog maar het begin. In de komende weken en maanden zullen we elementen van ons nieuwe merkplatform blijven delen, beginnend met onze merkstijlgids, bij aankoop om belanghebbenden in de sport aan te bieden met een krachtige set tools en middelen om samen te werken in het delen van de fantastische verhalen en Kenmerken van dit spel. ”

Het nieuwe logo is ontwikkeld om het erfgoed van de sport weer te geven, waarbij de logo Kameroens Voetbalelftal Thuisshirt -vorm een ​​handgemaakte houten lacrosse -stick vertegenwoordigt. Een beeld van een wereldbol, schuift op de werkelijke positie van de aarde op 23,5 graden, is ontwikkeld om de wereldwijde aantrekkingskracht van de sport te vertegenwoordigen. En de Fluminense Thuisshirt kleuren zijn gericht op het brengen van eerbetoon aan de betekenis van de Olympische idealen en weerspiegelen het doel van de sport om in de Olympische Spelen te worden opgenomen.

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.