Major League PickleBall kondigt Team Growth

Major League PicleBall aan, een deskundige Picleball League die deskundige pickleball -spelers in een duidelijk teamformaat toont, heeft een groei onthuld tot 12 teams voor 2022, evenals nieuwe teameigenaren, waaronder ondernemer Gary Vaynerchuk. Acht teams namen deel Real Betis Balompie Thuisshirt aan het allereerste seizoen van de competitie in 2021.

De competitie heeft op 28 mei op 28 mei ook geverifieerd dat de MLP-versie van 2022 MLP op 28 mei de locatie zal nemen in het USTA Billie Jean King National Tennis Center in New York, een evenement dat alleen uitnodigd is, dat live wordt gestreamd op MLP-kanalen, waaronder majorleAguepickleBall.net, MLP YouTube evenals Facebook.

gerelateerde verhalen

Super Bowl -kampioen Drew Brees investeert in pickleball

USA Pickleball Namen Chuck Menke als Chief Advertising Officer

Stad van Gulf Shores breekt terrein voor nieuwe pickleball -rechtbanken bij Gulf Shores Sportsplex

Major League PickleBall kondigt teamuitbreiding aan

Punta Gorda beveiligt een driejarig aanbod met App PicleBall Tournament

Het ontwerp zal de teams instellen voor de allereerste teamcompetitie van MLP, die zal worden gehouden in Dreamland in Dripping Springs, Texas, 3-5 juni. Het evenement zal 48 functioneren van ‘s werelds beste expert op pickleball -spelers – Atletico Madrid Thuisshirt 24 vrouwen en 24 -man – die beweren de competitie te winnen, met de finale die op uitgezonden wordt op CBS Sports Network.

“MLP is het meest interessante merk in Picleball, een sport waar ik enorm blij mee ben om in zo’n essentiële fase van de ontwikkeling ervan te komen”, aldus Vaynerchuk. “Ik heb de afgelopen jaren de groei van de sport bekeken, en wacht op de beste kans om erin te springen. Wat MLP produceert is precies wat ik geloof dat pickleball nodig heeft – innovatie, gelijkheid, uitstekende concurrentie ook Als centrale focus op de sociale buurt die deze sport creëert. ”

“De inaugurele teamcompetitie van MLP in 2021 verhoogde de lat voor deskundige pickleball, evenals in 2022 zullen Yokohama F. Marinos Thuisshirt we nieuwe normen blijven stellen”, aldus MLP -commissaris Jenny Klitch. “Voor 2022 beginnen we met MLP’s tweede jaar met een aantal extreem interessant nieuws, waaronder het verwelkomen van nieuwe teameigenaren, die enthousiast zijn om te opstellen en de beste pro pickleball -spelers ter wereld te ondersteunen.”

De MLP -concept van 2022 MLP zal worden opgevoerd tijdens de app New York City Open bij Flushing Meadows 25-29 mei 2022. Het ontwerp maakt gebruik van een “slang” -formaat, waardoor elk team een ​​evenwichtig rooster van twee vrouwen en twee mannen heeft.

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.